Nyheter

2019-07-18
 

Vi har nu tagit bort kontaktformuläret under fliken "Kontakt". Anledningen är att en del av er skrivit in fel mejladress i formuläret och då har vi ingen möjlighet att svara er. Därför är det bästa att ni skickar ett helt vanligt mejl till info@almhultsmarin.se istället så kommer det inte bli några svårigheter att svara tillbaka till er.

2019-01-02
 

Ser produktkategorin fattig ut? Det beror på att vi nu har minskat vårt sortiment betydligt med framförallt tillbehör från Marinetech och vissa motorfabrikat. Anledningen är att vi vill prioritera de produkter som är mest populära och därför kunna lagerhålla mer av dessa. Att beställa enskilda varor från t.ex. USA medför dyra frakt- och importkostnader. I kombination med en hög dollarkurs och Postnords höjda tullavgifter gör det i slutändan inte särskilt lönsamt att sälja dessa varor. Däremot kan utgående produkter som vi fortfarande har på lager beställas genom vår fyndhörna.

Vad gäller utombordsmotorer kommer vi att minska sortimentet på dessa också och enbart satsa på de modeller där vi kan konkurrera bäst prismässigt. På de modeller vi säljer är vårt mål att hålla de lägsta priserna i hela landet.

Dessutom med vårt stora kontaktnät i Europa kan vi erbjuda lätt begagnade och nästan nya utombordsmotorer till riktigt bra priser. Kontakta oss med vad för typ av motor du söker så sonderar vi marknaden och kollar om det finns något som motsvarar dina önskemål!

2018-05-25
 

Idag införs det en ny lag, GDPR. Det är en dataskyddslag som gäller inom hela EU. Den styr om hur allas personuppgifter ska hanteras. Vi vill därför informera dig om att vi precis som tidigare hanterar dina personuppgifter varsamt och endast i ändamålsenligt syfte. Du behöver inte göra någon åtgärd.


Vill du veta mer kan du besöka Datainspektionens hemsida.

2018-04-28
 

BASSONER 500 FISH

Vi kan nu stolt presentera vår senaste båtnyhet - Bassoner 500 Fish.
Detta är en båt som visserligen i första hand är riktad till sportfiskare, men man har också haft familjen i åtanke när man konstruerat planlösningen. Se den första videopresentationen nedan av vår samarbetspartner. Vi har en visningsbåt hemma, så det finns möjlighet att se den på riktigt!

2018-04-26

Vi har nu uppdaterat vår prislista på garantiservice. Det är framförallt de större motorerna som vi har sänkt priserna på.

2017-01-31
 

Nu har äntligen våra rostfria motorlås blivit certifierade och godkända av SSF och således även av försäkringsbolagen!

Våra motorlås är omtyckta tack vare god korrosionsbeständighet, samt att de inte kräver varken fingängade specialbultar eller modifiering av båt och motor.

Att de inte varit certifierade av SSF tidigare har varit en stor nackdel och har efterfrågats av många. Men nu finns det inga ursäkter längre!

Beställ direkt HÄR.

EFTERLYST!
 

Har du sett den här båten? En Latrex 490 med Suzuki 60 hk. Kontakta då oss eller polisen omgående! Var extra uppmärksam om du bor i Dalarna eller Härjedalen med omnejd.

Förstora bilden genom att klicka på den.

Safe-Skeg

Har du någon gång kört emot en sten med din utombordare och förbarmat dig över skadorna på skäddan? Eller du kanske rent av har kört av den och reparerat den för tusentals kronor. Den oron behöver du inte bära på längre. Med Safe-Skeg skyddar du din skädda från framtida grundstötningar, och om skäddan t.o.m. går av kan du enkelt ersätta den med Safe-Skeg och spara en massa reparationskostnader. Mer information finns under produktsidan här.

Prop Guard

Vi är distributörer för Prop Guard propellerskydd i Sverige.  För mer information, besök produktsidan här.

TK Trailer


Vi är auktoriserade återförsäljare för TK-Trailer. Många av er känner säkert till fabrikatet. Svensktillverkade i Boxholm. De har funnits i över 30 år och har ett stort utbud av både båttrailers och båtvagnar av hög kvalitet och smarta lösningar, men även ett par släpvagnsmodeller.

Det som vi gillar med TK-trailer och avgjorde vårt val av leverantör av trailers är framförallt den robusta konstruktionen, vikbara belysningen, men framförallt att de använder sig av sidostödhjul i massivt gummi istället för hårdplast. Det skonar båten samtidigt som de är punkteringsfria olikt de lufthjul som finns på äldre vagnar. Finns också en del praktiska tillbehör att köpa till som elvinsch, gångramp och upptagninsvagga.

Gå gärna in på  TK-Trailers hemsida för mer information och priser!
http://tktrailer.se