Om Älmhults Marin

Företaget startades våren 2010 med syfte att erbjuda framförallt svenska båtägare mer specialiserade produkter för marina ändamål. Produkter som ses som en självklarhet "over there".
Vi fick snabbt förtroende från MarineTech Products att bli distributör av deras sortiment i Europa. Det innebär att vi kan sälja deras produkter till förmånliga priser med svenska mått mätt. Det ska inte löna sig att själv importera från en återförsäljare i USA, om man räknar in den värdefulla garantin, ångerrätten och konsumentköpslagen som man blir utan när man importerar själv.
MarineTech är ett moderbolag som äger flera olika varumärken, som t.ex. Navigator som tillverkar drevmonterade elmotorer, Panther Marine som tillverkar en rad olika produkter som t.ex. motorfästen, trim/tilt-produkter, motorstyrningar till trollingmotorer m.m. De äger också Angler's Pal som tillverkar smarta fiskeprodukter, Trollmaster som tillverkar fjärrstyrda gaspådrag till trollingmotorer och EZ-Steer som tillverkar kundanpassade styrstag mellan huvudmotorer och hjälpmotorer.